+31 (0)43 321 97 26 info@jules-group.com

Vacaturebank die aansluit bij uw vraag

Wij weten waar de studenten en young professionals zich bevinden
Jules Maastricht beschikt over een groot netwerk aan studenten en young professionals die verbonden zijn aan onze organisatie. Wij weten waar de studenten en young professionals zich bevinden, waarin ze geïnteresseerd zijn en hoe we ze het beste kunnen bereiken.

Lees meer...

Daarnaast vinden wij het belangrijk om het talent in de regio te behouden. Wij helpen dan ook graag bij het verbinden van onze studenten en young professionals aan bedrijven in de regio. Ben je als bedrijf op zoek naar één of meerdere studenten of young professionals om je team te versterken, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen gemakkelijk inspelen op jouw vragen. En heb je een vraag die schreeuwt om een tailormade oplossing? Ook dan ben je bij Jules aan het juiste adres!

BUILD A TEAM

Je wilt een algemene vacature plaatsen omdat je meer dan één plek vrij hebt in je organisatie. Je hebt bijvoorbeeld meerdere vakkenvullers nodig. We trekken een extra register open; zorgen voor een stroom sollicitanten jouw kant op, en jullie zorgen zelf voor de opvolging en selectie.

NEVER OVERSTAFFED

Je krijgt een jaarabonnement, waarbij je het hele jaar door vacatures kunt verspreiden. Je mag zo veel vacatures plaatsen als je wil, met een maximum van drie vacatures per keer. De tekst van de vacature leveren jullie aan, wij plaatsen en verspreiden en als de vacature is vervuld geven jullie ons een seintje. Jullie zorgen zelf voor de opvolging en selectie.

QUICK FIX

Je zoekt die ene perfecte student / young professional voor een vacature binnen jouw organisatie. Via een standaard format lever je de vacaturetekst aan en wij verspreiden deze onder Jules-members. Kandidaten reageren rechtstreeks bij jullie en jullie zorgen zelf voor de opvolging en selectie.

INTERN / VOLUNTEER

Je zoekt die ene perfecte vrijwilliger / stagiar(e) voor een vacature binnen jouw organisatie. Via een standaard format lever je de Engelstalige vacaturetekst aan en wij verspreiden hem onder de Jules-members. Kandidaten reageren rechtstreeks bij jullie en jullie zorgen zelf voor de opvolging en selectie.

Neem direct contact met ons op

6 + 9 =

Jules Group BV
Bouillonstraat 12
6211 LH
Maastricht
T: +31 (0)43 321 97 26
E: info@jules-group.com

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur| Zaterdag: 11:00 tot 16:00 uur

Jules Group BV | KVK 64724956 | BTW 855801463B01
Jules Vastgoed Beheer BV | KVK 64722236 | BTW 855800082B01