+31 (0)43 321 97 26 info@jules-group.com

Over Jules

Sinds Karin van der Ven de deuren van Jules (toen nog Jules & You) opende op 4 juli 2008 heeft Jules meer dan 20.000 (internationale) studenten geholpen met een ‘zachte landing’ in een voor hen vreemde stad. ‘Ontzorgen’ noemen we dat. Ons team van 48 medewerkers kan dat als geen ander: velen van ons hebben zélf in meegemaakt hoe het is om in een vreemde stad een nieuw avontuur aan te gaan. Daarom staan we voor hen klaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

We helpen ‘onze’ studenten met zeer uiteenlopende aspecten van hun leven: van het vinden van hun ideale woning, het meubileren van hun kamer, het leren van een nieuwe taal, openen van een bankrekening, verzekeringen of een tweedehands fiets. We helpen hen ook met vragen over BSGW, inkomstenbelasting of andere vragen over onderwerpen die voor ons vanzelfsprekend -maar voor ‘newbies’ vaak abracadabra- zijn.

Met de Jules card op zak krijgt iedereen direct toegang tot onze dienstverlening én korting op onze producten en diensten. Daarnaast krijgen Jules members ook korting bij meer dan 150 bedrijven in Maastricht, Vaals en Aken en dit aantal aan kortingspartners groeit nog elke dag!

Karin van der Ven

Karin van der Ven

Founder & Managing Director

Team JG Vastgoed beheer

Team JG Vastgoed beheer

Vastgoed Beheer

Team Jules Maastricht

Team Jules Maastricht

Student Services