+31 (0)43 321 97 26 info@jules-group.com

Service with a smile

Het voorkomen van leegstaande kamers in uw pand(en): ons belangrijkste doel en de focus van onze dienstverlening.

Huisvesting

Het zo snel mogelijk vinden van een goede en betrouwbare huurder uw grootste uitdaging? Jules Maastricht is de aangewezen partij om u daarbij te helpen. Wij hebben een grote, constante instroom van studenten die een kamer zoeken én een professionele staf die zich richt op het faciliteren van verhuur. Ons uitgangspunt is dat bij huurbemiddeling de wensen van de verhuurder

Lees meer...

zeker zo zwaar moeten wegen als die van de huurder. We onderscheiden ons van andere aanbieders door onze nauwe samenwerking met verhuurders en een gedegen pakket van diensten: transparantie, snelheid, precisie en persoonlijk contact bepalen de kwaliteit van onze dienstverlening. Ons doel is om u als verhuurder zoveel mogelijk te ontzorgen en leegstand van uw kamers te voorkomen.

Wat doen wij voor u?

U wilt de leegstand in uw object natuurlijk zoveel mogelijk beperken. Jules helpt u daarbij. Als verhuurder kunt

Lees meer...

u zich bij ons melden zodra u een nieuw object gaat verhuren, maar beter nog wanneer u van een verhuurd object voorziet dat het op korte termijn opnieuw verhuurbaar wordt. Door nauwe contacten met talloze potentiële huurders en degelijke communicatiekanalen zijn wij in staat in om uw object effectief aan de markt te presenteren en snel een nieuwe huurder te vinden.

Uw wensen centraal

Bij het zoeken naar nieuwe huurders zijn uw wensen als eigenaar leidend. Sommige verhuurders geven

Lees meer...

er de voorkeur aan hun eigendom te verhuren aan dames, heren, koppels, singels, promovendi, of mensen zonder huisdieren. Vanzelfsprekend houden we daar rekening mee bij het selecteren van dé geschikte huurder voor uw eigendom!

Standaard contracten

Jules Maastricht gebruikt standaard contracten in het Nederlands en Engels die zijn gemaakt door een ervaren jurist.

Lees meer...

U mag daarvan gebruik maken en zo spaart u zich de moeite van het opnieuw uitvinden van het wiel. Indien u de voorkeur geeft aan uw eigen contract dan is dat natuurlijk geen probleem en zullen wij uw contract gebruiken bij de verhuur.

Bemiddeling: Neem direct contact met ons op

10 + 15 =

Jules Group BV
Bouillonstraat 12
6211 LH
Maastricht
T: +31 (0)43 321 97 26
E: info@jules-group.com

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 | Zaterdag: 11:00 tot 16:00

Jules Group BV | KVK 64724956 | BTW 855801463B01
Jules Vastgoed Beheer BV | KVK 64722236 | BTW 855800082B01

Naast bemiddeling kan Jules u ook het totale beheer uit handen nemen:

U heeft geen omkijken maar naar het dagelijkse management van uw pand. Jules kan het operationele, administratieve, technische en sociale beheer voor u verzorgen. ‘Ontzorgen’ noemen wij dat. Wilt u meer weten?