+31 (0)43 321 97 26 info@jules-group.com

Jules Vastgoed Beheer

Onze focus: het ontzorgen van onze klanten.

 

Ons doel: tevreden verhuurders, huurders en buurtbewoners.

N

Gespecialiseerd & professioneel

Wij zijn gespecialiseerd in het beheer van studentenwoningen en werken sinds 2008 voor vastgoedbeleggers, professionele investeerders en particuliere pandeigenaren. Jules Vastgoed beheer hanteert een uniek model dat zowel verhuurders, huurders en buurtbewoners omarmt.

Lees meer...
Op deze manier zorgen wij voor maximaal rendement voor de verhuurder. Dagelijks voert ons betrokken en ervaren team het operationeel, financieel, administratief of sociaal beheer uit voor meer dan 1.200 units. In onze dienstverlening staat onze 24/7 calamiteitendienst centraal, beschikbaar voor zowel huurders als omwonenden. Zo kunnen we snel reageren en worden eventuele klachten, storingen over overlast zo snel mogelijk opgelost.

Kenmerkend voor onze beheer oplossing is een 2 sporen benadering: 1) een interne component, waarbij de kwaliteit van het pand centraal staat en daarnaast 2) een externe component, waarbij de leefbaarheid zowel binnen een complex als in de omgeving tot onze prioriteiten behoort. Onder onze beheer activiteiten vallen tevens alle verhuur-activiteiten en alles mbt. de bemiddeling van huurovereenkomsten en het beperken van leegstand.

Al in het voortraject kan Jules Vastgoed Beheer een belangrijke bijdrage leveren: wij kunnen helpen met het vergunningstraject en beleidsadvies. Ook kunnen wij een huurberekening maken zodat u vooraf een indicatie heeft van het mogelijk te behalen rendement. Tenslotte kunnen wij de meubilering of zelfs een totaalconcept voor u verzorgen: ontzorgen vanaf dag 1!

Operationeel beheer

Jules Vastgoed Beheer controleert, vernieuwt en verbetert alle procedures binnen uw vastgoedportefeuille. Wij zorgen voor kortere en beter functionerende

Lees meer...
communicatielijnen, opstellen en naleven van procedures, regelmatige controles, een 24/7 bereikbaarheidsdienst en geven advies over het functioneren van uw pand(en). Dit alles met het oog op optimalisatie van het financieel beheer.

Technisch beheer

Wij verzorgen ook het volledige 24/7 technisch beheer. Planmatig- en klachtenonderhoud, mutatieonderhoud, onderhoudscontracten: van klein

Lees meer...
onderhoud tot grote renovaties. Technische werkzaamheden worden altijd uitbesteed aan onze vaste aannemers van de grootste professionaliteit. Daardoor bereiken we schaalgrootte en kunnen wij service van de hoogste kwaliteit bieden zonder dat dit u veel hoeft te kosten. U heeft geen omkijken meer naar het onderhoud van uw pand en kunt zich richten op uw core-activiteiten.

+ Technisch beheer kan worden uitgebreid met een meerjaren-onderhoudsplanningsmodule (mjop)

Administratief beheer

Hieronder verstaan wij (o.a.) het registreren, rubriceren en verwerken van in- en uitgaande geldstromen, zoals incasso’s, mutaties en servicekosten.

Lees meer...
Tevens valt hier ook het bijhouden van alle relevante informatie over de huurders, huurdersadministratie en het object onder. Ons systeem fungeert zo als dé centrale informatievoorziening voor property- en/of assetmanagement.

 

 

 

 

 

 

 

Sociaal beheer

Onze 24/7 calamiteitendienst ontzorgt bewoners en omwonenden. Voor storingen of klachten van de huurders van uw pand staan we 24/7 klaar om deze zo snel mogelijk op te lossen en als ‘onze’ bewoners overlast veroorzaken gaan we ter plaatse poolshoogte nemen. In tegenstelling tot de politie weet onze ervaren beheerder wie

Lees meer...

er in een pand wonen én kent hij de buurt. Zo is het oplossen van overlast in veel gevallen makkelijker (maar in ieder geval vriendelijker). Voor buurtbewoners zijn wij 24/7 dé contactpersoon met wie ze meteen kunnen schakelen als bewoners zorgen voor verkeerd geplaatst huisvuil, rommeligheid van fietsen, geluidsoverlast etc. De leefbaarheid van de buurt staat bij ons hoog in het vaandel. Hierin zijn we proactief; om goed contact tussen buurt en studenten te garanderen schuiven we aan bij overleggen van het buurtplatform, communiceren we via mailings met de buurt, etc. In al onze panden nemen de huisregels een prominente plaats in. Zo zorgt Jules Vastgoed Beheer er onder andere door periodieke controles op de gedragingen van de gebruikers voor dat deze huisregels ook worden nageleefd.

+ Sociaal beheer kan worden uitgebreid met buurtbeheer+

Sociaal

Operationeel

Technisch

Administratief

Borgharenweg 12

Borgharenweg 12.  Of het nu gaat om 250 kamers in één complex of 6 kamers in hetzelfde huis: Jules Vastgoed Beheer is de juiste partner. In 2014 kwam [naam] bij ons langs met de vraag of wij de bemiddeling konden doen voor zijn pand aan de Borgharenweg. Natuurlijk...

Carré Student Building

Carré Student Building. Vorig jaar werden nieuwe studentenstudio's geopend vlakbij het stadscentrum van Maastricht. Jules Vastgoed Beheer is vanaf de bouw door LIFE (www.ilovelife.be) nauw betrokken geweest. Voor de huidige eigenaar Xior Student Housing (www.xior.be)...

Aanvraag beheer

9 + 10 =

Jules Vastgoed Beheer is onderdeel van Jules: de toonaangevende studenten service dienstverlener die studenten helpt bij een zorgeloze start in een nieuwe stad. Al meer dan 8 jaar helpt Jules jaarlijks meer dan 2.500 studenten in Maastricht aan een nieuw thuis. Wij kennen onze doelgroep door en door; weten wat ze willen, wanneer ze naar woonruimte zoeken en wat hun budget is.

Jules Group BV
Bouillonstraat 12
6211 LH
Maastricht
T: +31 (0)43 321 97 26
E: info@jules-group.com

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 | Zaterdag: 11:00 tot 16:00

Jules Group BV | KVK 64724956 | BTW 855801463B01
Jules Vastgoed Beheer BV | KVK 64722236 | BTW 855800082B01